اخبار > تاثیر مصرف پروتئین بیشتر بر کاهش ناتوانی سالمندان


  چاپ        ارسال به دوست

old_2
تاثیر مصرف پروتئین بیشتر بر کاهش ناتوانی سالمندان

محققان دانشگاه نیوکاسل بریتانیا، پروتئین رژیم غذایی روند از بین رفتن توده های عضلانی را با افزایش سن کُند می کند و در نتیجه سالمندان توانایی انجام کارهای روزمره شان حفظ می شود. «نانو مندونکا»، سرپرست تیم تقحیق، در این باره می گوید: «یافته های ما از باور فعلی در مورد افزایش مصرف روزانه پروتئین پیشنهادی برای داشتن دوره سالمندی سالم و فعال دفاع می کند.»

در این مطالعه، محققان داده های بیش از ۷۰۰ نفر را در دو شهر بریتانیا بررسی کردند. این افراد درسال ۲۰۰۶، ۸۵ ساله بودند. بیش از یک چهارم (۲۸ درصد) آنها کمتر از میزان مجاز توصیه شده پروتئین مصرف می کردند.  محققان در طول مدت ۵ سال پیگیری وضعیت این افراد دریافتند شرکت کنندگانی که در شروع مطالعه، پروتئین بیشتری مصرف می کردند در مقایسه با افرادی که پروتئین کمتری مصرف کرده بودند، کمتر دچار ناتوانی شده بودند. به گفته مندونکا، افراد بزرگسال مسن باید به ازای هر ۰.۹۹ کیلوگرم وزن بدن شان، ۱ گرم پروتئین مصرف کنند. بدین معنا که، یک فرد با وزن ۷۲.۵ کیلوگرم نیاز به مصرف حدود ۵۸ گرم پروتئین در روز دارد. مصرف یک وعده مرغ به میزان یک کیلوگرم حاوی حدود ۳۱ گرم پروتئین است. منابع خوب پروتئین شامل گوشت، ماهی، تخم مرغ، محصولات لبنی، حبوبات، و مغزیجات آجیلی است.


٠٠:٤١ - 1397/08/29    /    شماره : ٢٢٣٧٨    /    تعداد نمایش : ٩٦



خروج




خیابان شهید دکتر قربانعلی جلیل – جنب بیمارستان امام سجاد (ع) – پردیس آموزشی دانشگاه علوم پزشکی – دانشکده پزشکی - تلفن: 07433230290 فکس: 07433235153
تمامی حقوق این سایت متعلق به دانشکده ی بهداشت دانشگاه علوم پزشکی یاسوج است. @2107